Hvem
Hvad
Hvor
Nyheder
Produkter
Kunder

Arbejdsmetode
Raadvad Fiskars Fiskars har overtaget produkterne fra Raadvad. Fremover vil produkterne Royal, Norr og Uria blive forhandlet under Fiskars eget brand og lanceres nu i hele Europa.
Raadvad Norr Stegegaffel Raadvad har udvidet serien af Norr-produkter med en stegegaffel. Hovedet er lavet efter Stegegaflen fra 1980.
FurEater Haarbold ApS lancerer FurEater, et nyt patentteret støvsugerhoved der er specialiseret til at fjerne hår.
Georg Jensen - JLE Flaskeåbner Georg Jensens nye oplukker er designet af JLE Design.
Oplukkeren forhandles i Georg Jensens egne butikker.
Chria Ny firmaidentitet til Chria, der er en oplevelsesorienteret psykoterapeut.
ISIC DuraMON Ny grafisk linje til produkter for ISIC A/S, der tager udgangspunkt i de eksisterende emner med ny folietastatur.
Designbase 2013 Nr. 3 Artikel i Erhvervsmagasinet Designbase, der beskriver tegnestuens samarbejde med Raadvad og Norr-knivserien.
Hackman Handy Hackman lancerer en ny serie Handy af gryder og pander til det nordiske marked.
Håndtag og greb er designet at JLE Design.
Dan-form JLE Design vinder 3. pladsen i Dan-forms stole konkurrence, med en spisestue- og konferencestol.
Join.dk JLE Design er blevet medlem af Join.dk, der skal skabe kontakt mellem bruger, designer og producenter. Spændende at se hvad det fører til.
Raadvad Norr Steak sæt Raadvads Norr knivserie er blevet udvidet med et steak sæt. Stram nordisk formgivning, med en god balance og som ligger godt i hånden.
Raadvad Norr Knivserie "Norr" er en ny knivserie for Raadvad. Redesign af den kendte Rosentræ serie, der med sin nye formgivning skal signalere nordiske værdier og miljø.
Patrade JLE Design vinder Patrade Design Award 2011. "Designet rummer en kombination af teknisk innovation og god formgivning" udtaler dommerne i Patrades nyhedsbrev.
VIA Højbarnestol "VIA" Høj børnestol er nu designbeskyttet.
Designansøgningen er foretaget af Patrade A/S hos EF designmyndigheden i Alicante.
red dot award: product design 2011 Raadvad Uria bestikserien er nu repræsenteret på red dot online exhibition.
Århus Stiftstidende I forbindelse med iF og Reddot Design Award bringer Århus Stiftstidende et portræt af tegnestuen og forsiden af deres Tendens sektion.
Raadvad Uria på YouTube Raadvad har lavet en lille film om hvordan Uria bestikket blev til.
Videoen er lagt ud på YouTube.
Reddot Design Award 2011 Raadvads bestik Uria vinder Reddot Design Award 2011.
Endnu et kæmpe tillykke til Raadvad herfra!
iF Product Design Award 2011 Besøg på CeBIT til den officielle indvielse af iF Product Design Award 2011. Raadvad Royal Knivserien er nu repræsenteret på iF online exhibition.
iF Product Design Award 2011 Raadvad Royal knivserien vinder den prestigefyldte iF Product Design Award 2011.
Et kæmpe tillykke til Raadvad herfra!
Raadvad Ideal+ Pandehåndtag "Ideal+" ny pandeserie fra Raadvad. JLE Design har stået for formgivning af håndtaget til den ny serie, der indeholder 3 pandestørrelser: 22, 24 og 28 cm.
Rådgiverbørsen JLE Design er nu repræsenteret på den nye Rådgiverbørsen site, der høre under Erhvervs- og Byggestyrelsen.
Dansk Design Center JLE Design er optaget i Dansk Design Centers database. Indgår nu blandt de 59 først udvalgte produktdesign tegnestuer i danmark.
Raadvad Aros "Aros" ny bestikserie for Raadvad.
Serien består af 8 dele, og er Raadvads ny design til bestikmarkedets mellemprisklasse.
Raadvad Royal Knivserie "Royal" knivserie for Raadvad. Den ny serie består af 8 dele og skal afløse den gamle med bakelithåndtag og nitter. Et nyt bud på et klassisk design til det danske marked.
Bo Bedre Raadvad "Uria" præsenteres i juli udgaven af Bo Bedre.
Inspiration Raadvad Uria Raadvad "Uria" præcenteres med en hel side i Inspirations tilbudsavis. (Uge 25 side 10).
Raadvad Uria "Uria" bestikserie tegnet for Raadvad lanceres hos Inspiration. Raadvads hidtil største markedsføring med reklamer og konkurrence. Serien består af 8 dele.
JLE Design . Radiatortermostat "RK Radiatortermostat" der blev udtaget blandt de bedste produktidéer i Opfinder- og Idékonkurrence hi09.
JLE Design©