Invacare Wheeler
Hvem
Hvad
Hvor
Profil
Anbefalinger
CV
Omtale
Manifest
Raadvad
Designit
Friis & Moltke
Jacob Leth-Espensen har arbejdet for Designit A/S i tidsrummet 1995 til 2005 – fra 2002 som senior designer – og har designerfaring inden for flg: Rehab og healthcare, Interiør design, Belysning, Arkitektonisk design, Offentligt design, Produktrelateret grafisk design.

Jacob har gennem tiden har været involveret i en lang række projekter – både som projektleder og projektmedarbejder. Projekterne har været af meget forskellig karakter, indholdsmæssigt såvel som størrelsesmæssigt. Dette har stillet store krav til både faglig bredde og dybde.

Jacob har begge dele og har i alle situationer bidraget væsentligt til projekternes kvalitet og gennemførelse og løst disse opgaver med stor motivation og til vores fulde tilfredshed.

Æstetisk og teknisk er Jacob særdeles velfunderet og arbejder med stor erfaring i både 2D og 3D CAD – han formår udover det formmæssige at udtænke innovative, tekniske løsninger af stor værdi for det pågældende projekt.

Jacob arbejder altid struktureret og detaljebevidst, hvilket også gør Jacob til en effektiv afslutter. Med Jacob som projektleder, kan man som kunde altid være tryg ved, at ‘varen bliver leveret’.

Som person er Jacob et alletiders menneske – stabil, loyal, trofast og ansvarsfuld og med et godt lune og en udpræget humoristisk sans, der gør ham sjov og inspirerende at samarbejde med.

Jeg kan på Designits vegne give Jacob vores allerbedste anbefalinger og ønsker ham held og lykke fremover.

Mikal Hallstrup
Chief Visionary Officer
Designit A/S
JLE Design©